دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

اهدای سبدکالای ضیافت99

کارگروه ضیافت همانند دیگ کارگروه های ثابت سازمان از 2 ماه قبل از مناسبت (ماه مبارک رمضان) برای انجام اقدامات ذیل تشکیل می گردد:

– ارائه راهکارهای مناسب جهت بهره وری از طرح ضیافت

– شناسایی افراد واجد شرایط دریافت سبد کالای ضیافت

– تهیه سبد کالا و ارائه آن به میهمانان 15 روز قبل از فرا رسیدن ماه رمضان (شامل : برنج ، گوشت ، مرغ ، روغن ، شکر ، خرما ، عسل ، چای و…)

– جذب و جمع آوری فطریه ، کفاره ، نذورات و کمک های مردمی ( در غالب طرح میز فطریه و جذب مشارکتهای مردمی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.